Hoppa till innehåll

Några av våra klienters fantastiska resultat

Oavsett om du vill köra en kort och intensiv period, eller om du har ett mer långsiktigt mål med din förvandling – så har vi upplägget för dig. Med hjälp av vår kunskap kommer vi se till att du får den hjälpen du behöver för att nå dina mål med både kost och träning. Utöver detta kommer vi se till att du börjar sätta upp hälsosamma vanor som faktiskt håller i längden.

Nedan kan du se tre av de vanligaste verktygen vi använder för att hjälpa våra klienter till ett hälsosammare liv.

Anders grymma pt-online resultat

Att ha genomgått en livsstilsförändring med fokus på hälsa med Martins coachning har varit en banbrytande upplevelse. Coachens dedikation och expertis har skapat en trygg och stöttande miljö där jag har kunnat utforska och anamma en ny, hälsosam livsstil.

Genom tydlig vägledning och inspirerande stöd har jag inte bara uppnått mina hälsomål, utan har även utvecklat långsiktiga vanor som stärker mitt välmående. Ett stort tack till min coach Martin för att ha väglett mig mot en sundare och mer balanserad livsstil!

Anders

Platschef

Vår grymma pt-online klient David

Jag har haft förmånen att arbeta med Martin Kjellström med mål att bygga muskler och samtidigt tappa fett, och jag kan inte vara mer nöjd med resultaten och stödet jag har fått.

Min träningscoach visade en imponerande nivå av expertis och anpassade träningsprogrammet exakt efter mina individuella mål och fysiska förmågor. Genom noggranna analyser och kontinuerlig utvärdering anpassade han regelbundet träningen för att säkerställa effektivitet och undvika platåer

David

Grymma resultat av Marcus, en av våra hårt kämpande pt-online klienter

Vad som verkligen gjorde Martin framstående var det engagemang och stöd som erbjöds utanför själva träningen. Han var alltid tillgänglig för att svara på frågor, ge motivation och justera planen efter behov.

Sammanfattningsvis är min erfarenhet med denna träningscoach otroligt positiv. Jag har sett märkbara resultat när det gäller muskelbyggnad och fettminskning samtidigt som jag har lärt mig värdefulla kunskaper för att fortsätta förbättra min fysiska kondition på lång sikt.

Markus

Martin Kjellström -

Jag har nyligen avslutat en inspirerande hälsoresa med fokus på att tappa vikt, och jag är överväldigad av de positiva förändringarna jag har upplevt. Denna resa har inte bara handlat om att minska antalet kilon på vågen, utan också om att skapa långsiktiga och hållbara hälsovanor.

Under hela resan kände jag mig välstött och motiverad av en kompetent och engagerad hälsoexpert. Den individuellt anpassade planen som skapades för mig tog hänsyn till mina personliga mål, livsstil och hälsotillstånd. Det gjorde hela processen mycket mer hanterbar och realistisk.

Mikael

Martin Kjellström -

Jag tog kontakt med Martin för drygt 5 månader sedan och jag ångrar inte en sekund! Jag lärde mig att äta medvetet och att välja livsmedel som inte bara gynnade viktnedgången, utan också gav mig energi och näringsämnen.

Träningsprogrammet var mångsidigt och anpassades efter min fysiska form och preferenser. Jag uppskattade den gradvisa ökningen av intensitet och det faktum att träningen var rolig och varierad. Det hjälpte mig att skapa en positiv syn på motion och integrera den som en naturlig del av mitt dagliga liv.

Emanuel