PT-Online med Martin Kjellström

Förändra ditt liv med en PT-online; Tillsammans skapar vi en hållbar livsstil för dig, som ger resultat och balans i vardagen. Att ha en personlig tränare online är smidigt och fungerar precis lika bra oavsett om du har barn, familj och ett tidskrävande jobb. Allt genom din egen app!

30+

ÅRS ERFARENHET

2500+

TIDIGARE KLIENTER

TAPPADE 15 KG PÅ 12 VECKOR MED MARTIN SOM SIN ONLINE-PT

När Viktor, 26 år gammal, kontaktade Team Kjellström så var han inte nöjd med sin spegelbild, han hade dåligt självförtroende och trivdes inte alls i den situationen han befann sig i. Dålig kosthållning i form av mycket utemat, egentligen bara på grund av lathet. Den dåliga kosthållningen i sin tur ledde till sämre sömnvanor och betydligt mindre energi om dagarna.

Det var inte svårt för Viktor att redan efter 3 veckor orka betydligt mer på jobbet, känna sig mätt och belåten men samtidigt skala av dem extra kilona som de dåliga vanor hade medfört. Träningen hade han redan som fritidssyssla när vi började, så vi tog bort en träningsdag för att främja återhämtningen mellan passen och på så sätt lät vi kroppen återhämta sig betydligt mer. Vi justerade träningsupplägget allt eftersom vi såg hur kroppen svarade på övningarna och tillsammans hittade vi vad som funkade bäst för honom.

’’Jag ångrar att jag inte tog tag i detta tidigare. Idag sparar jag betydligt mer pengar genom att utesluta snabbmaten 5-6 gånger i veckan, jag mår märkbart bättre och det första jag kastar av mig på stranden är självklart tröjan. Martin har verkligen fått mig att inse att det inte behöver vara jobbigt, tråkigt eller dyrt att må bra.”

Vad som ingår i tjänsten “PT-Online”

Vill du förändra ditt liv och uppnå mer hälsosamma vanor som håller i längden? Nedan kan du se vad som ingår i paketet när du anlitar oss som din personliga tränare online.

Träningsupplägg anpassat efter dina förutsättningar. Med totalt 6 stycken olika faser.

Individuellt anpassat kostupplägg från Martin & vår dietist.

Strategisamtal vid start med Martin.

Obegränsad chattfunktion i appen med möjlighet att ställa frågor direkt till Martin.

Tillgång till exklusivt utbildningsmaterial samt tips och trix inom träning och kost.

Tillgång till Martin Kjellström Facebook Community.

Incheckning via appen 1 gång i veckan. 

Videoinstruktioner på samtliga övningar i appen.

EN PERSONLIG TRÄNARE SOM ALLTID ÄR MED DIG I FICKAN

Oavsett om du vill köra en kort och intensiv period, eller om du har ett mer långsiktigt mål – så har vi upplägget för dig. Med hjälp av vår kunskap och erfarenhet kommer vi tillsammans se till att du får den hjälpen du behöver för att nå dina mål med både kost och träning. Utöver detta kommer vi se till att du ändrar din inställning och sätter upp hälsosamma vanor som håller i längden. Nedan kan du se några av de sakerna som du kan förvänta dig om du väljer att starta din hälsoresa.

Träningsupplägg

Ditt träningsupplägg är skräddarsytt efter ditt mål, dina träningserfarenheter och särskilda önskemål. Vi lyssnar till hur du vill träna med exempelvis träning på gym, träning hemma eller förberedelser inför ett speciellt lopp.

Kostplan

Din kostplan anpassas efter just dig, din vardag, ditt mål och din aktivitetsnivå. Ditt dagligaa kaloriintag och kostschema kommer att anpassas efter din kroppstyp och träningen du utför där vår egna dietist kommer att bygga upp en kostplan som både lätt och rolig att följa. 

Allt samlat i en APP

För att göra det så enkelt och roligt som möjligt, så har vi samlat allting APP där vi båda kan följa din utveckling och ger dig rätt rådgivning och hjälp för att du ska nå ditt mål. Skulle något upplevas svårt, eller inte fungera för dig så gör vi snabba ändringar.

Veckouppdateringar

Du kommer varje vecka att skicka in en uppdatering till oss om hur veckan har gått, och om du har stött på några svårigheter. Därefter komer vi varje månad ha en mer detaljerad avstämningar med analys av din utveckling och feedback.

Direktchatt 24/7

Har du några frågor eller funderingar? Eller kanske bara behöver lite extra motivation? Ingen fara. Hos oss får alla våra klienter tillgång till en unik chatt som besvaras dygnet runt av våra coacher. Obegränsad support från pt online med svar inom 24 timmar alla vardagar.

87% NÅR SINA MÅL INOM 16 VECKOR

Oavsett var du bor så står vårt team redo att hjälpa dig till att nå dina mål. Vi erbjuder PT-Online där vi tar fram personligt skräddarsydda kostscheman och träningsprogram för alla, oavsett hur din vardag ser ut. Tillsammans kommer vi sätta upp nya hälsosamma vanor som vår dig att presentera bättre både privat och i arbetslivet, all via en app – helt online.

Vårt mål är inte enbart att få våra aklienter till synliga reslutat på kortast tid, utan vi vill se till att vi ger den kunskapen som behövs för att du som kund självmant ska vilja ändra din livsstil.

HÖR TIDIGARE KLIENTERS UPPLEVELSE

Från att stå och tävla på det största scenerna i bodybuilding, har jag och mitt team nu istället valt att fokusera på att hjälpa människor till en mer hälsosam livsstil. Vi har sedan dess hjälpt tusentals klienter att uppnå mål som de aldrig trodde var möjliga, alla med sina egna förutsättningar och träningserfarenheter. Ta del av deras recensioner och resultat nedan.

”PT Online blev mitt wake up call i livet”

Vad som började med en vanlig konsultation för PT Online slutade i en nära relation där Martin blev lite av en extra pappa. En stöttepelare som gav Freidon de råd som han behövde för att nå sina mål.

”Äntligen orkar jag med att leka med barnen igen!”

Från att knappt kunna leka med sina barn, till att få tillbaka all ork och mer energi för vardagen. Med Martins hjälp tappade Fredrik 16kg på 4 veckor.

”Tack vare Martin är jag tillbaka i mitt livs bästa form!”

Tillsammans såg vi till att Åsa fick tillbaka de hälsosamma rutinerna hon en gång hade. Med löpande uppdateringar gick hon ner 8kg på 10 veckor

ALLA HAR SIN UNIKA RESA ATT GÅ

Behöver du hjälp med att komma igång med träningen, eller bara behöver lite extra motivation? Boka in en gratis konsultation via länken nedan, så kommer någon av oss att att ringa upp dig för ett samtal där vi tillsammans går igenom hur vi kan hjälpa dig att nå dina mål.

Team Kjellström AB

Tillsammans skapar vi en hållbar livsstil för dig som ger resultat och balans i vardagen – oavsett om du har barn, familj och ett krävande jobb. Träning är för alla.

Org.nr: 556853-8622
Godkänd för F-skatt

© 2022 TEAM KJELLSTROM | All rights reserved | Privacy | Terms and Conditions

Skapad av bebrightr