PT-Online, en modern variant av personlig träning

Är du redo att komma i ditt livs bästa form med en PT-online? Då har du kommit helt rätt. Som din personliga tränare online, kommer vi tillsammans se till att du når dina mål på rekordtid. Eftersom coachningen sker på distans via en mobilapp, så är det ett tidseffektivt, ekonomiskt och enklare alternativ till att ha en fysiskt närvarande PT. Du har alltså tillgång till Martin som din personliga tränare oavsett var du bor eller befinner dig, dygnet runt.

30+

ÅRS ERFARENHET

2500+

TIDIGARE KLIENTER

Martin Kjellström - PT-online,online pt,personlig tränare online

PT ONLINE FICK VIKTOR ATT TAPPA 15 KG PÅ 12 VECKOR

När Viktor, 26 år gammal, kontaktade Martin och ”Team Kjellström” så var han inte nöjd med sin spegelbild. Han hade dåligt självförtroende och trivdes inte alls i den situationen han befann sig i, vilket tyvärr är vanligare än man tror. Det blir lätt en dålig kosthållning och mycket snabbmat i brist på tid, men även på grund av ren lathet. Den dåliga kosthållningen i Viktors fall, ledde till sämre sömnvanor och betydligt mindre energi om dagarna. Men med hjälp av PT-online från Team Kjellström, så fick han den coachning han behövde för att vända sina dåliga vanor.

Idag kollar sig Viktor i spegeln med ett leende på läpparna, och är både en piggare och gladare person.

Alla har tid att träna med en PT-online

Vill du också förändra ditt liv och uppnå mer hälsosamma vanor som faktiskt håller i längden? Då har du kommit helt rätt. Vi förstår att det kan finnas ont om både tid och ork, samt att det är väldigt enkelt att prioritera andra saker än just styrketräning, motion och näringsrik kost.

Vi kommer med hjälp av rätt verktyg och regelbunden kontakt se till att du hittar de hälsosamma vanorna som du trivs med, så att du senare kan fortsätta på egen hand, även efter avslutad PT-online.

Låter detta intressant? Då bör du boka in en kostnadsfri och helt förutsättningslös konsultation via knappen nedan.

Vad som ingår med PT-online

Nedan kan du se vad som ingår i paketet när du anlitar Team Kjellström som din personliga tränare online.

Träningsupplägg anpassat efter dig och dina förutsättningar uppdelat i totalt sex olika faser.

Individuellt anpassat kostupplägg från Martin & vår dietist.

Strategisamtal med Martin vid start.

Obegränsad tillgång till chattfunktion i appen med möjlighet att ställa frågor direkt till coach Martin.

Tillgång till exklusivt utbildningsmaterial samt tips och trick inom bl.a. träning, muskelbyggnad och kosthållning.

Tillgång till Martin Kjellström’s Facebook Community.

Individuell uppföljning via appen 1 gång i veckan.

Videoinstruktioner på samtliga övningar i appen.

En personlig tränare, men online. Vi kallar det pt-online

Det var inte svårt för Viktor att lyckas nå bra men snabba resultat tillsammans Martin som sin personliga tränare online. Redan efter 3 veckor orkade han betydligt mer på jobbet och kände sig mätt och belåten trots att han samtidigt skalade av dem extra kilona som hans tidigare livsstil hade medfört. Faktum är att många verkar tro att man måste gå hungrig för att gå ner i vikt, vilket absolut inte stämmer – vilket Viktor är ett levande exempel på.

Träningen hade han redan som fritidssyssla när vi började arbeta tillsammans, men även den är ingeting som du behöver oroa dig för och är absolut inget krav. I Viktors fall tog vi faktiskt bort ett träningspass för att främja återhämtningen mellan passen. Därefter justerade vi träningsupplägget allteftersom vi såg hur kroppen svarade och tillsammans hittade vi vad som funkade bäst för just honom.

En personlig tränare som alltid är med dig I fickan

Oavsett om du vill köra en kort och intensiv period eller har ett mer långsiktigt mål, så kommer vi tillsammans se till att du tar dig dit. Med hjälp av vår kunskap och erfarenhet från våra tidigare 2500+ klienter, kommer vi tillsammans med dig se till att du får de verktygen och stöttning som just du behöver för att nå dina mål. Vi kommer se till att du har rätt inställning, även på de allra tuffaste dagarna. Skulle du känna dig det minsta osäker eller omotiverad, så plockar du upp enkelt din app och kontaktar oss.

Här kan du enkelt bläddra för att se några av de fantastiska resultat som våra klienter har uppnått den senaste tiden.

Martin Kjellström - PT-online,online pt,personlig tränare online
Martin Kjellström - PT-online,online pt,personlig tränare online
Martin Kjellström - PT-online,online pt,personlig tränare online

PT är för alla. Oavsett tidigare levnadsvanor.

Tränar du på gym eller hemma? Jobbar du oregelbundna tider eller på varierande orter? Digitaliseringen är fantastisk när den används på rätt sätt, vilket tjänsten med att ha din personlig tränare online, är ett perfekt exempel på. Få tillgång till din PT och coach via vår mobilapp oavsett var du befinner dig. Ibland kan det vara svårt att tro, men alla hinner att både träna och äta rätt – det handlar om prioriteringar. Att ta hand om din kropp och hälsa är avgörande för hur din livskvalitet utvecklas.

87% når sina mål inom 16 veckor

Oavsett var du bor så står vårt team redo att hjälpa dig till att nå dina mål. Med PT-Online tar vi som tidigare nämnt fram personligt skräddarsydda kost och träningsprogram för alla, oavsett hur din vardag ser ut. Tillsammans kommer vi sätta upp nya hälsosamma vanor som vår dig att presentera bättre både privat och i arbetslivet, all via en app – helt online.

Vårt mål är inte enbart att få våra klienter till synliga resultat på kortast tid, utan vi vill se till att vi ger den kunskapen som behövs för att du som kund självmant ska vilja ändra din livsstil.

FAQ om PT-online

Vi vet att det kan uppstå en hel del frågor och funderingar när det kommer till träning online, och har av den enkla anledningen samlat och besvarat några av de vanligaste frågorna gällande att ha en PT online.

Hittade du inte svaret på frågan du sökte? Ingen fara. Kontakta oss så återkommer vi med ett svar till dig så fort vi bara kan.

Alla har sin unika resa med personlig tränare

Behöver du hjälp med att komma igång med träningen, eller bara behöver lite extra motivation? Boka in en gratis konsultation via länken nedan, så kommer någon av oss att att ringa upp dig för ett samtal där vi tillsammans går igenom hur vi kan hjälpa dig att nå dina mål.

Team Kjellström AB

Tillsammans skapar vi en hållbar livsstil för dig som ger resultat och balans i vardagen – oavsett om du har barn, familj och ett krävande jobb. Träning är för alla.

Org.nr: 556853-8622
Godkänd för F-skatt

© 2022 TEAM KJELLSTROM | All rights reserved | Integritetspolicy | Försäljningsvillkor