Hoppa till innehåll

PT-Online, en modern variant av personlig träning

Är du redo att komma i ditt livs bästa form med en personlig tränare? Då har du kommit helt rätt. Som din personliga tränare online, eller PT-Online som vi kallar det, kommer vi tillsammans se till att du når dina mål på rekordtid.

Nyfiken på att veta mer? Boka in en kostnadsfri konsultation via knappen nedan.

Så förändrar du dina dåliga vanor med PT-Online

Oavsett om du vill köra en kort och intensiv period, eller om du har ett mer långsiktigt mål med din förvandling – så har vi upplägget för dig. Med hjälp av vår kunskap kommer vi se till att du får den hjälpen du behöver för att nå dina mål med både kost och träning. Utöver detta kommer vi se till att du börjar sätta upp hälsosamma vanor som faktiskt håller i längden.

Nedan kan du se tre av de vanligaste verktygen vi använder för att hjälpa våra klienter till ett hälsosammare liv.

Skräddarsydda kost-
& träningsplan

Få tillgång till personligt anpassade kost- och träningsplaner som tydligt visar vad du ska äta och hur du ska träna. Vi tar hänsyn till eventuella skador, sjukdomar och tidigare erfarenheter för att säkerställa optimalt resultat.

Regelbundna incheckningar
med Martin

För att garantera dina framsteg och att allt går enligt plan, kommer du att skicka regelbundna uppdateringar till Martin varje vecka. Detta görs enkelt genom att svara på några frågor i appen.

Chattstöd 24/7 från Team Kjellström

Skulle du ha några frågor eller funderingar? Ingen fara. Vårt team är tillgängligt dygnet runt för att snabbt svara på alla dina funderingar. Oavsett var du befinner dig kan du därför enkelt få hjälp när du behöver det.

Eftersom coachningen sker på distans via en mobilapp, så är det både ett tidseffektivt, ekonomiskt och enklare alternativ till att ha en fysiskt närvarande PT. Du har alltså tillgång till Martin & Team Kjellström som din personliga tränare oavsett var du bor eller befinner dig, dygnet runt.

Boka kostnadsfri konsultation

Alla har tid att träna med en PT-online

Vill du också förändra ditt liv och uppnå mer hälsosamma vanor som faktiskt håller i längden? Vi förstår att det kan finnas ont om både tid och ork, samt att det är väldigt enkelt att prioritera andra saker än just styrketräning, motion och näringsrik kost.

Vi kommer med hjälp av rätt verktyg och regelbunden kontakt se till att du hittar de hälsosamma vanorna som du trivs med, så att du senare kan fortsätta på egen hand, även efter avslutad PT-online.

Låter detta intressant? Då bör du boka in en kostnadsfri och helt förutsättningslös konsultation via knappen nedan.

Följande ingår med PT-online:

Nedan kan du se vad som ingår i paketet när du anlitar Team Kjellström som din personliga tränare online.

  • Träningsupplägg anpassat efter dig och dina förutsättningar uppdelat i totalt sex olika faser.
  • Individuellt anpassat kostupplägg från Martin & vår dietist.
  • Strategisamtal vid start.
  • Obegränsad tillgång till chattfunktion i appen med möjlighet att ställa frågor direkt till coach Martin.
  • Tillgång till exklusivt utbildningsmaterial samt tips och trick inom bl.a. träning, muskelbyggnad och kosthållning.
  • Tillgång till Martin Kjellström’s Facebook Community.
  • Individuell uppföljning via appen 1 gång i veckan.
  • Videoinstruktioner på samtliga övningar i appen.
Få en kostnadsfri konsultation

PT-Online fick viktor att tappa 15 kg på 12 veckor

När Viktor kontaktade Martin och ”Team Kjellström” så var han inte nöjd med sin spegelbild. Han hade ett dåligt självförtroende och trivdes inte alls i den situationen han befann sig i, vilket tyvärr är mycket vanligare än vad man tror. Det blir lätt en dålig kosthållning och mycket snabbmat i brist på tid, men även på grund av ren lathet. Den dåliga kosthållningen i Viktors fall, ledde till sämre sömnvanor och betydligt mindre energi om dagarna. Men med hjälp av PT-online från Team Kjellström, så fick han den coachning han behövde för att vända sina dåliga vanor.

Idag kollar sig Viktor i spegeln med ett leende på läpparna, och är både en piggare och gladare person. Vill du göra en liknande resa som Viktor? Tveka inte på att boka in ett samtal genom knappen nedan. Det tar endast 45 sekunder.

Vad våra kunder säger

Kittimuk
– 18kg

Tror inte ord kan beskriva hur tacksam jag är för din onlinecoaching! Du har varit en suverän coach som har hjälpt mig både fysiskt men psykiskt har det påverkat mig mest! Innan jag sökte hjälp hos dig var allt upp och mer men nu har jag hittat struktur i mitt dagliga liv. Att tro att jag skulle köra hårt på gymmet dag in och dag ut samt hålla en bra kost trodde jag aldrig jag skulle kunna göra. Du har verkligen lärt mig att bli mer disciplinerad och det kommer jag vara evigt tacksam för!

Erik
Företagsledare

Martin är en coach utöver det vanliga! Med hans hjälp har jag byggt upp en stark kropp och återfunnit balansen mellan arbete och hälsa. Bästa versionen av mig själv!

Oliver
Lärare

Martin är en mästare inom sitt område! Genom hans individuellt anpassade program har träningen blivit rolig och givande. Jag har nått mina mål och fått ökad energi och självförtroende. Tacksam för allt han har gjort!

Markus
Studerande

Jag är tacksam att jag valde Martin som min online coach! Genom hans expertis har jag förändrat mitt utseende och fått ökad självkänsla. En del av framgångshistorierna!

David
Entreprenör

Martin är otrolig! Med hans skräddarsydda kost och träningsplan har jag nått mina mål och ökat min energi och självförtroende. Rekommenderar starkt!

En personlig tränare, men online. Vi kallar det pt-online

Det var inte svårt för Viktor att lyckas nå bra men snabba resultat tillsammans Martin som sin personliga tränare online. Redan efter 3 veckor orkade han betydligt mer på jobbet och kände sig mätt och belåten trots att han samtidigt skalade av dem extra kilona som hans tidigare livsstil hade medfört. Faktum är att många verkar tro att man måste gå hungrig för att gå ner i vikt, vilket absolut inte stämmer – vilket Viktor är ett levande exempel på.

Träningen hade han redan som fritidssyssla när vi började arbeta tillsammans, men även den är ingeting som du behöver oroa dig för och är absolut inget krav. I Viktors fall tog vi faktiskt bort ett träningspass för att främja återhämtningen mellan passen. Därefter justerade vi träningsupplägget allteftersom vi såg hur kroppen svarade och tillsammans hittade vi vad som funkade bäst för just honom.

Se några av våra klienters fantastiska resultat

Här kan du enkelt bläddra för att se några av de fantastiska resultat som våra klienter har uppnått den senaste tiden.

Martin Kjellström - PT-online,online pt,personlig tränare online,Personlig tränare,PT
Martin Kjellström - PT-online,online pt,personlig tränare online,Personlig tränare,PT
Martin Kjellström - PT-online,online pt,personlig tränare online,Personlig tränare,PT
Martin Kjellström - PT-online,online pt,personlig tränare online,Personlig tränare,PT
Martin Kjellström - PT-online,online pt,personlig tränare online,Personlig tränare,PT
Martin Kjellström - PT-online,online pt,personlig tränare online,Personlig tränare,PT
Martin Kjellström - PT-online,online pt,personlig tränare online,Personlig tränare,PT
Martin Kjellström - PT-online,online pt,personlig tränare online,Personlig tränare,PT
Martin Kjellström - PT-online,online pt,personlig tränare online,Personlig tränare,PT

Vill du se fler klienter?

Här kan du enkelt bläddra för att se några av de fantastiska resultat som våra klienter har uppnått den senaste tiden.

PT är för alla. Oavsett tidigare levnadsvanor.

Tränar du på gym eller hemma? Jobbar du oregelbundna tider eller på varierande orter? Digitaliseringen är fantastisk när den används på rätt sätt, vilket tjänsten med att ha din personlig tränare online, är ett perfekt exempel på. Få tillgång till din PT och coach via vår mobilapp oavsett var du befinner dig. Ibland kan det vara svårt att tro, men alla hinner att både träna och äta rätt – det handlar om prioriteringar. Att ta hand om din kropp och hälsa är avgörande för hur din livskvalitet utvecklas.

87% når sina mål inom 16 veckor

Oavsett var du bor så står vårt team redo att hjälpa dig till att nå dina mål. Med PT-Online tar vi som tidigare nämnt fram personligt skräddarsydda kost och träningsprogram för alla, oavsett hur din vardag ser ut. Tillsammans kommer vi sätta upp nya hälsosamma vanor som vår dig att presentera bättre både privat och i arbetslivet, all via en app – helt online.

Vårt mål är inte enbart att få våra klienter till synliga resultat på kortast tid, utan vi vill se till att vi ger den kunskapen som behövs för att du som kund självmant ska vilja ändra din livsstil.

pt-online

Era vanligaste frågor
om PT-online

Vi förstår att det kan uppstå en hel del frågor och funderingar när det kommer till träning online, och har av den enkla anledningen samlat och besvarat några av de vanligaste frågorna gällande PT online.

Fick du inte svar på din fråga? Tveka inte att kontakta oss – vi svarar så snabbt vi kan!

Alla har sin unika resa med personlig tränare

Behöver du hjälp med att komma igång med träningen, eller bara behöver lite extra motivation? Boka in en gratis konsultation via länken nedan, så kommer någon av oss att att ringa upp dig för ett samtal där vi tillsammans går igenom hur vi kan hjälpa dig att nå dina mål.