MARTIN KJELLSTRÖM

Martin Kjellström är en är en svensk kroppsbyggare från västkusten.
Han kommer från en aktiv familj och började spela både Tennis och Hockey i ung ålder. Hans resa började när han var 16 år gammal och drabbades av ätstörningen Bulimi, en sjukdom som han skulle brottas med de kommande 20 åren. Sjukdomen resulterade i att han, 24 år gammal, blev sjukskriven. Sjukskrivningen blev lite av ett ”wake-up call”.
Två år senare började Martin träna på riktigt och gjorde sin första tävling som 30-åring. Idag är Martin en av Sveriges mest eftertraktade personliga tränare på distans och har framgångsrikt jobbat med tusentals klienter.

Vill du göra en livsstilsförändring? Är du beredd att göra vad som krävs för att trivas i din kropp, må bra och få mer energi?
Ansök om en kostnadsfri konsultation redan idag så hör Martin av sig till dig.

PT-Online

87% NÅR SINA MÅL INOM 16 VECKOR

Oavsett var du bor så står vårt team redo att hjälpa dig till att nå dina mål. Vi erbjuder PT-Online där vi tar fram personligt skräddarsydda kostscheman och träningsprogram för alla, oavsett hur din vardag ser ut. Tillsammans kommer vi sätta upp nya hälsosamma vanor som får dig att presentera bättre både privat och i arbetslivet, all via en app – helt online och på distans.

Vårt mål är inte att våra klienter ska nå synliga resultat på kort tid. Vi vill ge alla en rivstart mot en sund och hållbar livsstil där träningen blir en naturlig del av din vardag istället för ett jobbigt och nödvändigt ”måste”. Vi vill ge dig den kunskap som behövs för att du självmant ska vilja ändra din livsstil.

Team Kjellström AB

Tillsammans skapar vi en hållbar livsstil för dig som ger resultat och balans i vardagen – oavsett om du har barn, familj och ett krävande jobb. Träning är för alla.

Org.nr: 556853-8622
Godkänd för F-skatt

© 2022 TEAM KJELLSTROM | All rights reserved | Integritetspolicy | Försäljningsvillkor