Inför ditt samtal

Vi är glada över att du har bokat en tid med oss på Team Kjellström och ser fram emot att ha en givande konsultation tillsammans med dig, där vi kan berätta mer om hur vi jobbar för att nå dina mål, vart du befinner dig i din träning idag med mera. Här kommer du få lite information om vad du kan förvänta dig av konsultationen och hur du kan förbereda dig på bästa sätt. Läs igenom informationen nedan för att se till att du är väl förberedd inför samtalet med oss, så ser vi grymt mycket fram emot detta!

Kom välförberedd

För att få ut det mesta av din konsultation är det viktigt att du kommer väl förberedd. Tänk igenom vad du har för målsättning, vad du vill uppnå och fundera över de frågor du vill ta upp. Skriv gärna ner dina frågor så att du inte glömmer bort dem under samtalet. Det är också bra om du kan ta med dig relevant information som kan hjälpa oss att förstå din situation bättre, vart du befinner dig i din träning idag, vilka hinder du möter och hur din situation ser ut idag. Genom att komma väl förberedd kan vi maximera värdet av vår tid tillsammans och arbeta effektivt för att hjälpa dig nå dina mål.

Avslutning

Tack för att du tog dig tid att läsa igenom informationen på den här sidan. Vi hoppas att den har varit användbar för dig och hjälper dig att förbereda dig inför vår kommande konsultation. Vi ser verkligen fram emot att få höra mer om dig och få berätta om våran tjänst. Tack igen för att du har valt Sveriges mest meriterade coach!

Mvh, Team Kjellström

Team Kjellström AB

Tillsammans skapar vi en hållbar livsstil för dig som ger resultat och balans i vardagen – oavsett om du har barn, familj och ett krävande jobb. Träning är för alla.

Org.nr: 556853-8622
Godkänd för F-skatt

© 2022 TEAM KJELLSTROM | All rights reserved | Integritetspolicy | Försäljningsvillkor