Så får du magrutorna du allting drömt om

MAGRUTOR –
HUR DU FÅR MAGEN DU ALLTID DRÖMT OM

Magrutor, 6-pack eller 8-pack. Alla har vi olika mål med vår träning, och att man kan träna magen på många olika sätt är ju ingen nyhet. Men vad är det egentligen som fungerar? Hur får man den där tighta magen och magrutorna som du alltid drömt om?

Först och främst gäller det att du ligger på en fettprocent på mellan 10-12%, ibland lägre. Med det sagt så är det kosten och vad du stoppar i dig som avgör om du har synliga magrutor eller inte.

Detta och mycket mer går jag igenom på videon nedan. Skulle du därefter vilja få hjälp med att komma i ditt livs bästa form? Boka in en gratis konsultation

VILL DU LÄRA DIG MER?

Vill du träna dig mer om kost och träning? Ange din e-postadress nedan för att få gratis tips och tricks utskickade varje vecka. Tillsammans kan vi komma i ditt livs bästa form.

* indicates required
Martin Kjellström - Magrutor

Kostnadsfri konsultation för PT-Online

Du har inte missat att man kan få personlig träning online också? Du tränar på egen hand, men får all hjälp och peppning till träningen – precis som om du skulle tränat med en vanlig PT.

Just nu erbjuder vi en kostnadsfri konsultation för PT-Online, där vi tillsammans går igenom om hur vi kan hjälpa dig att nå dina mål på bästa möjliga sätt.

Team Kjellström AB

Tillsammans skapar vi en hållbar livsstil för dig som ger resultat och balans i vardagen – oavsett om du har barn, familj och ett krävande jobb. Träning är för alla.

Org.nr: 556853-8622
Godkänd för F-skatt

© 2022 TEAM KJELLSTROM | All rights reserved | Integritetspolicy | Försäljningsvillkor