EN RUBRIK SOM PASSAR BLOGGEN ETC.

Martin Kjellström är en är en svensk kroppsbyggare från västkusten. Han kommer från en aktiv familj och började spela både Tennis och Hockey i ung ålder. Hans resa började när han var 16år och drabbades av en ätstörning som heter Bulemi, en sjukdom som han skulle brottas med de kommande 20åren. Detta resulterade i att han som 24år blev sjukskriven, vilket blev lite av ett ”wake-up call”. Två år senare började Martin träna på riktigt, och gjorde sin första tävling som 30år.

87% NÅR SINA MÅL INOM 16 VECKOR

Oavsett var du bor så står vårt team redo att hjälpa dig till att nå dina mål. Vi erbjuder PT-Online där vi tar fram personligt skräddarsydda kostscheman och träningsprogram för alla, oavsett hur din vardag ser ut. Tillsammans kommer vi sätta upp nya hälsosamma vanor som vår dig att presentera bättre både privat och i arbetslivet, all via en app – helt online.

Vårt mål är inte enbart att få våra aklienter till synliga reslutat på kortast tid, utan vi vill se till att vi ger den kunskapen som behövs för att du som kund självmant ska vilja ändra din livsstil.

Team Kjellström AB

Tillsammans skapar vi en hållbar livsstil för dig som ger resultat och balans i vardagen – oavsett om du har barn, familj och ett krävande jobb. Träning är för alla.

Org.nr: 556853-8622
Godkänd för F-skatt

© 2022 TEAM KJELLSTROM | All rights reserved | Privacy | Terms and Conditions

Skapad av bebrightr